چاي سياه با طبع سرد و خشک باعث کاهش فعل و انفعالات سلولي ميشود که اين براي برخي افراد مضر است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، چاي به عنوان يکي از اصلي ترين نوشيدنيها براي برخي افراد ميتواند مضر باشد مثلا افرادي که ديابت دارند چرا که با کم کردن کارکردهاي سلولي، سديم را در بدن کاهش ميدهد و بر روي مغز اثرات نامطلوبي ميگذارد.
کدام افراد نبايد چاي بنوشند؟
- افراد مبتلا به ديابت و اسهال
- کودکان زير 2 سال
- بيماران کم خون و مبتلا به اختلالات خونريزي
- افراد مبتلا به اختلالات اضطرابي
- مبتلايان به زخم هاي گوارشي
- افراد داراي معده ضعيف
- بيماران کليوي و مبتلا به سنگ کليه
- افراد مبتلا به فشار چشم
- مبتلايان به سندرم روده تحريک پذير
- بيماران مبتلا به فشار خون
عوارض مصرف بيرويه چاي :
- مصرف بيرويه چاي در مادران باردار خطر سقط جنين
- در مادران شيرده تحريک و اجابت مزاج بيشتر نوزاد
- از بين رفتن شفافيت پوست
- بروز آلزايمر
- افزايش امکان ابتلا به اسهال و يبوست
- کافئين آن در برخي افراد سبب عصبانيت و تحريک پذيري و ايجاد وابستگي رواني
- افزايش سموم بدن
- خطر بروز سرطان مري با مصرف زياد چاي
- اختلال در سيستم ادراري
کدام افراد نبايد چاي سبز بخورند؟
افرادي که داروهاي ضدانعقاد مثل وارفارين استفاده مي کنند و يا افرادي که عادت به مصرف آسپرين دارند بايد از مصرف اين نوشيدني خودداري کنند. همچنين مصرف آن در دوره بارداري و شيردهي طبق نظر و توصيه پزشک و با احتياط مصرف شود.
گفتني است؛ به هيچ عنوان از نوشيدني هاي گازدار و کافئين دار (چاي ، نوشابه ، قهوه و...) بعد از وعده غذايي خود استفاده نکنند چرا که جذب آهن در دستگاه گوارش به آهستگي صورت مي گيرد ، معمولا آهني که ما استفاده مي کنيم به دليل نوع مولکول آهن و وضعيت دستگاه گوارشي حدود يک درصد آن جذب مي شود بناباين مواد کافئين دار در جذب آهن ايجاد اختلال مي کند همچنين استفاده همزمان کلسيم و آهن ، جذب آهن را کند مي کند.